Élelmezésvezető
VÁLASZD AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB SZAKMÁT, MELYET MOST MUNKAVÉGZÉS MELLETT IS ELSAJÁTÍTHATSZ!
Az Élelmezésvezető elkészíti az általános és a speciális táplálkozáshoz szükséges ételek kalkulációit, nyersanyag-kiszabati ívet vezet, és veszteségszámításokat végez. Dietetikus munkatársak bevonásával komplett napi, heti, havi étlapot és/vagy étrendet tervez, állít össze, szükség szerint személyre szabottan. Tápanyagszükséglet kalkulációt készít a különböző korcsoportokba tartozók, táplálkozásra érzékeny betegségben vagy allergiában szenvedők részére az ételallergia és táplálékintolerancia szigorú szabályainak betartása mellett. A táplálkozásnak, mint kiegészítő gyógymódnak ismerése és alkalmazása mellett gazdaságosan vezeti, irányítja a közétkeztetést ellátó üzemet.
Jelentkezés feltételei |
• érettségi |
Képzés időtartama |
3 hó |
Képzési napok |
Heti egy alkalommal 17.00-20.00-ig |
Oktatási forma |
online |
Helyszín |
országos |
Képzési díj |
139.000 Ft |
Részletfizetés (kamatmentes) |
igényelhető |
Képzés indulása |
2024.04.03. bekapcsolódás lehetséges |
Vizsgadíj |
választott Független Vizsgaközpont határozza meg |
* Szakmai előképzettség:
510132306 Szakács szaktechnikus 510132302 Cukrász szaktechnikus 510132308 Vendégtéri szaktechnikus 42 5 5129 169 0 28 Vendéglátó technikus 52 7822 02 Vendéglátó technikus 54 811 01 Vendéglátás-szervező 52 811 01 Vendéglős 54 811 01 Vendéglátásszervező-vendéglős 54 811 01 Vendéglátásszervező 34 811 04 Szakács (OKJ szakács) 34 811 03 Pincér (OKJ Pincér) 34 811 01 Cukrász (OKJ Cukrász
** Szakmai gyakorlat területe és időtartama:
34 811 03 Pincér, 34 811 04 Szakács, 34 811 01 Cukrász, 33 7822 01 Pincér, 33 7826 02 Szakács, 33 7826 01 Cukrász, 54 3434 04 Vendéglátó menedzser, 52 7822 02 Vendéglátó technikus, 55 7822 01 Vendéglátó szakmenedzser, 33 811 02 1000 00 00 Pincér, 33 811 03 1000 00 00 Szakács, 33 811 01 1000 00 00 Cukrász, 42 2 5123 08 20 08 Pincér, 42 2 5124 08 20 09 Szakács, 42 2 5122 08 20 01 Cukrász, 42 9 5129 09 80 12 Vendéglátó menedzser, 42 5 3129 16 90 28 Vendéglátó technikus, 52 811 02 0000 00 01 Vendéglős, 52 811 02 0001 52 01 Vendéglátásszervező, 2101 Cukrász, 2103 Szakács, 2102Felszolgáló; vendéglátás szálloda szakos közgazdász, közgazdász turizmus-vendéglátás alapképzési szakon, okleveles vendéglátóipari üzemgazdász előképzettség esetén pincér, szakács, cukrász munkakörben eltöltött összefüggő 2 év szakmai gyakorlat.
Oktatóinkat a szakma elismert képviselői közül választottuk. Így a szakmai ismereteket a leghatékonyabb elméleti és gyakorlati módszerekkel tudják átadni.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Kérdéseiddel fordulj bizalommal tanfolyamvezető kollégánkhoz!
Kisné Gáti Andrea +36 20 346 7869 info@oktatobazis.hu
A tájékoztatás nem teljes körű, hívj a részletekért!
MIRE SZÁMÍTHATSZ?
- Jó hangulatú órák
- Online elméleti órák
- Színvonalas letölthető tananyag
- Rugalmas ügyintézés
- Részletfizetési lehetőség